Circuit trainingen  
 


Ben jij die motorrijder die na een val bang is om een bocht lekker te rijden, of ben jij die motorracer die graag nog seconden -of misschien zelfs tienden daarvan- wilt winnen op het circuit? Dan ben je hier op het juiste adres. Na zelf met verschillende categorieën motorfietsen in een groot aantal kampioenschappen te hebben gereden (van nationaal tot internationaal en van minibikes tot in de Grand Prix) heb ik een schat aan ervaring qua motorrijden en racen.
Een schat die ik graag deel!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor privétrainingen voor motorrijden op de weg of privétrainingen op het circuit. Samen stellen we de leerdoelen vast en kijken we heel transparant naar de we daarheen. Alles met zeer scherpe analyses, intensieve begeleiding en praktische oplossingen.

Ben je met een groep motorrijders die zomers graag gaat toeren of wil je juist alleen graag wat handige tips mee hebben voor onderweg, om zo minder risico´s te lopen?  Ik leer je graag de fijne kneepjes van het motorrijden, zowel op het circuit als op de openbare weg!

Aarzel niet om contact op te nemen, want juist  aarzelen is een reden waardoor je nooit lekker zal kunnen rijden. Maar dat vertel ik je later allemaal…